Humble Homemade Hifi

CONTACT INFORMATIE

Voor meer informatie over de luidsprekers op deze website en voor het bestellen van zelfbouw paketten en onderdelen stuurt u een e-mail naar Tony Gee: humblehomemadehifi [at] gmail [dot]com. Ik beschouw alle communicatie tussen u en mij als een persoonlijk, post dus geen reacties op discussiefora, websites, enz. zonder mijn schriftelijke toestemming. Alvast bedankt voor de medewerking! Humble Homemade Hifi is gevestigd ten noorden Amsterdam. Wij hanteren geen vaste openingstijden - bezoek en luisterdemo's zijn uitsluitend op afspraak.

DISCLAIMER

De informatie op deze website is te goeder trouw gegeven. Ik kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig letsel of schade aan uw eigendommen of van derden die direct of indirect het gevolg zijn van het gebruik van de verstrekte informatie. Als u iets ontwerpt of bouwt op basis van deze artikelen (ook al is het maar gedeeltelijk) en / of het op andere wijze gebruikt als basis voor uw eigen werk doet u dit uitsluitend op uw eigen verantwoordelijkheid. Sommige van de activiteiten bij doe-het-zelf audio behelzen het werken met gevaarlijke gereedschappen, dus wees voorzichtig! Als u niet bekwaam bent om iets wat op deze site wordt voorgesteld te doen, probeer het dan niet. De informatie en meningen die op deze website worden verstrekt zijn van mij persoonlijk en geven weer wat ik denk dat de juiste manier is in luidspreker design. Ik heb niet de intentie om iemand of een bedrijf te schaden of te beledigen.

COPYRIGHT

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Stuur gerust een email als u vragen heeft. Alle ontwerpen zijn vrij voor privé gebruik, commercieel gebruik is ten strengste verboden. Copyright © Humble Homemade Hifi - Nederland.

Deze website wordt gehost bij een datacenter die draait op 100% groene stroom.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Alle ontwerpen zijn vrij voor privé gebruik, commercieel gebruik is ten strengste verboden. Copyright © Humble Homemade Hifi
Humble Homemade Hifi is onderdeel van tg-acoustics KvK 37138402

Last updated 19.5.2016