Humble Homemade Hifi

Zelfbouw Luidspreker Kits

Humble Homemade Hifi luidsprekers zijn ontworpen met behulp van de allernieuwste simulatie- en meetsoftware en hebben vele uren "in het veld" gehad voordat ze worden vrijgegeven als een doe-het-zelf luidsprekers. Hierdoor ontstaat een bewezen en evenwichtig klinkend product dat de kritische muziekliefhebber jarenlang luistergenot zal geven. Deze luidsprekers zijn verkrijgbaar in kit-vorm om zelf te bouwen, enige ervaring met houtbewerking en het kunnen solderen is wel handig. Om eventuele moeilijkheden met de filters uit te sluiten, worden deze geheel voorgemonteerd, gematched en getest geleverd.

Nova Andromeda

Mezzo Calpamos

Bij Humble Homemade Hifi zijn we ervan overtuigd dat het filter het belangrijkste onderdeel is van elke luidspreker en daarom besteden we heel veel aandacht aan hoe onze filters worden gemaakt. Niet alleen selecteren wij specifieke, hoogwaardige componenten om hun geluidskwaliteit en algehele synergie, maar we besteden ook extreme aandacht aan het elektrisch matchen van deze componenten. Alle componenten hebben productie en materiaal toleranties waardoor het noodzakelijk is om elk filtercomponent die we gebruiken, met de hand te selecteren en nauwkeurig op elkaar af te stemmen. Het eindresultaat van al deze aandacht voor detail is luidsprekers die veel ruimtelijker en coherenter klinken.

Zoek de verschillen!


Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Alle ontwerpen zijn vrij voor privé gebruik, commercieel gebruik is ten strengste verboden. Copyright © Humble Homemade Hifi
Humble Homemade Hifi is onderdeel van tg-acoustics KvK 37138402

Last updated 28.10.2022